Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys ry Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys ry
  Oletko sukua hakkapeliitta Heikki Pietarinpojalle?
Meitä on kymmeniä tuhansia. Juuremme ovat Virmailan saaressa
Päijänteellä. Suvun kantaisä syntyi 1500-luvun lopulla.


 
  Tapahtumia  
 

Sukuneuvoston kokouksessa 19.6.2021 päätettyä


Wirmailan Rusthollin sukuneuvoston kokous pidettiin Kuhmoisissa lauantaina 19.6.2021 hybridikokouksena. Paikalla puheenjohtajan kodissa oli 11 sukuneuvoston jäsentä ja Teams-yhteydellä kokoukseen osallistui kuusi jäsentä. Sukuneuvostossa on 23 jäsentä, ja koska päätösvalta edellyttää, että vähintään puolet on paikalla, oli kokous hyvinkin päätösvaltainen.

Tärkein päätös oli tulevan vuosikokouksen siirto koronatilanteesta johtuen elokuun loppupuolelle eli 22.8.2021. Heinä-elokuun vaihteessa moni on saamassa vielä 2. rokotuksen, joten kokouksen siirto voi olla turvallisempi ratkaisu. Vuosijuhlan ja kokouksen paikka on Messilä. Päivitämme nettisivuille tarkemmat tiedot kunhan kellonajat, ohjelma ja ilmoittautumisohjeet valmistuvat. Wirmailan Uutiset ilmestyy noin 16.7. eli vastaavasti vähän totuttua myöhemmin.

Muutoin kokous noudatti tuttua kaavaa, kun valmisteltiin asiakirjoja vuosikokouksen hyväksyttäväksi. Esimerkiksi käsiteltiin vuoden 2020 tilinpäätös ja toimintakertomus, samoin kuin toimintasuunnitelma ja talousarvioesitys vuodelle 2022.

Iloista kokousväkeä

« Palaa Tapahtumat sivulle..
 
 
©2024 Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys ry