Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys ry Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys ry
  Oletko sukua hakkapeliitta Heikki Pietarinpojalle?
Meitä on kymmeniä tuhansia. Juuremme ovat Virmailan saaressa
Päijänteellä. Suvun kantaisä syntyi 1500-luvun lopulla. 
  Sukututkimus  
 

Wirmailan rusthollin suvusta eli Heikki Pietarinpojan jälkeläisistä on julkaistu kaksi kirjaa, Kalevi Vuorelan kirjoittamat Virmailan suku I ja II. Teokset on myyty loppuun, mutta hyvin varustetuissa kirjastoissa ne ovat saatavilla.

Siitä huolimatta, että sukututkimuksen tuloksia on julkaistu kirjoissakin jo noin 1700 sivulla, monia sukuhaaroja on edelleen tutkimatta.

Wirmailan Rusthollin sukuyhdistyksen sukuneuvosto on asettanut sukututkimusryhmän.

Sukututkimusryhmään kuuluvat sukuneuvostosta Maaret Räsänen ja Minna Perälä sekä Mari Salonen. Kutsuttuina asiantuntijoina sukututkimustyöryhmään kuuluvat Sanna Becker, Mia Järvinen, Riitta Roitto ja Leo Suomaa. Ryhmä sopii keskenään toimintatavoistaan.

Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys voi teettää sukututkimuksia ja julkaista sukututkimusten tuloksia. Pääsääntöisesti sukututkijat tekevät tutkimusta heitä kiinnostavista aiheista ja he myös julkaisevat tuloksiaan valitsemallaan tavalla.

Sukuyhdistys voi teettää tutkimuksia, kun on täsmällinen Wirmailan rusthollin sukuun liittyvä tutkimustehtävä. Täsmällinen tutkimustehtävä voi olla esimerkiksi DNA-testi oletetun sukulaisuuden varmistamiseksi.

Useat tutkijat tutkivat sukuja, jotka Wirmailan Rusthollin sukuyhdistyksen näkökulmasta ovat Heikki Pietarinpojan suvun sukuhaaroja. Sukututkimusryhmä edistää näiden tutkimustulosten saamista myös Wirmailan rusthollin sukuyhdistyksen ja sen jäsenten tietoon.

Sukuyhdistys voi julkaista sukututkimuksen tuloksia tai kustantaa niiden julkaisemista. Tuloksia voidaan julkaista esimerkiksi Wirmailan Uutisissa tai erillisinä painettuina sukukirjoina. Niitä voidaan julkaista myös sähköisinä julkaisuina yhdistyksen nettisivuilla. Julkaisemisessa ja henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan voimassa olevaa henkilötietolainsäädäntöä.


Heikki Pietarinpoika Wirmala Geni.com:ssa.
 
  Päivitetty viimeksi: 06.01.2023 - Takaisin sivun ylös

©2024 Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys ry