Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys ry Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys ry
  Oletko sukua hakkapeliitta Heikki Pietarinpojalle?
Meitä on kymmeniä tuhansia. Juuremme ovat Virmailan saaressa
Päijänteellä. Suvun kantaisä syntyi 1500-luvun lopulla. 
  Jäsenasiat  
 

Vuoden 2023 lopussa Wirmailan Rusthollin sukuyhdistyksellä oli 683 jäsentä. Heistä 338 oli ainaisjäseniä ja 345 vuosijäseniä. Vuoden 2023 aikana sukuyhdistykseen liittyi 43 uutta jäsentä.


Jäljempänä löytyy tiedot vuoden 2024 jäsenmaksuista ja maksuohjeet. Vuosijäsenmaksun voi maksaa heti vuoden alussa, ja viimeistään kesällä Wirmailan Uutisten ilmestyessä.

Jäsenyys on kunnossa ja Wirmailan Uutiset tulee perille kun:

Vuosijäsen
• Maksaa vuosijäsenmaksun vuosittain ja käyttää maksaessaan viitenumeroa 2008.
Jos maksajan nimi on eri kuin jäsenen nimi, viitenumeroa EI SAA KÄYTTÄÄ vaan verkkopankin viestikentässä ilmoitetaan sen jäsenen nimi ja yhteystiedot, jonka maksu on kyseessä. Maksaja-kenttään kirjoitetut osoitetiedot eivät välity sukuyhdistykselle.
• Ilmoittaa osoitteen muutoksista ja mahdollisesta nimen muutoksesta jäsensihteerille osoitteeseen wirmaila.jasenasiatgmail.com

Ainaisjäsen
• Wirmailan Uutiset postitetaan vain niille ainaisjäsenille, jotka maksavat lehtimaksunsa vuosittain. Lehden saadakseen ainaisjäsen maksaa vuosittain Wirmailan Uutisten tilausmaksun 10 euroa ja käyttää lehtimaksua maksaessaan viitenumeroa 2040. Jos maksajan nimi on eri kuin jäsenen nimi, viitenumeroa EI SAA KÄYTTÄÄ vaan verkkopankin viestikentässä ilmoitetaan sen jäsenen nimi ja yhteystiedot, jonka maksu on kyseessä. Maksajakenttään kirjoitetut osoitetiedot eivät välity sukuyhdistykselle.
• Ilmoittaa osoitteen muutoksista ja mahdollisesta nimen muutoksesta jäsensihteerille.

Olisi myös tärkeätä, että joku omaisista huomaisi ilmoittaa poisnukkuneesta sukuyhdistyksen jäsenestä jäsensihteerille.


Maksut 2024

Sukuyhdistyksen vuosikokous on päättänyt jäsenmaksuista ja lehden tilausmaksusta seuraavasti:

• Vuosijäsenmaksu 25 euroa. Sisältää Wirmailan Uutisten tilausmaksun. Viitenumero 2008.
• Ainaisjäsenmaksu 500 euroa. Lisäksi Wirmailan Uutisten tilausmaksu 10 euroa/vuosi. Viitenumero 2040.
• Wirmailan Uutisten tilausmaksu ei-jäsenille 25 euroa/vuosi.Viitenumero 2040.

Maksut maksetaan sukuyhdistyksen tilille FI63 5318 0940 0016 84 Järvi-Hämeen Osuuspankissa. Maksun saajaksi merkitään Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys. Wirmailan Uutisista löytyy tilisiirtolomake jäsenmaksun ja lehtimaksun maksamiseen. Yhdistys ei lähetä erillistä laskua jäsen- ja lehtimaksuista.

Kaikista jäsenyyttä ja jäsentietoja koskevista muutoksista voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen wirmaila.jasenasiatgmail.com
tai kirjeellä osoitteeseen Leena Höysniemi, Tuulensuu 50, 08500 Lohja. Jäsentietolomake, jolla voi ilmoittaa halustaan liittyä jäseneksi tai jäsentietojen muutoksista löytyy Wirmailan verkkosivuilta.
 
  Päivitetty viimeksi: 20.01.2024 - Takaisin sivun ylös

©2024 Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys ry