Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys ry Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys ry
  Oletko sukua hakkapeliitta Heikki Pietarinpojalle?
Meitä on kymmeniä tuhansia. Juuremme ovat Virmailan saaressa
Päijänteellä. Suvun kantaisä syntyi 1500-luvun lopulla. 
  Jäsenasiat  
 

Vuoden 2022 lopussa Wirmailan Rusthollin sukuyhdistyksellä oli 757 jäsentä. Heistä 367 oli ainaisjäseniä ja 390 vuosijäseniä. Vuoden 2022 aikana sukuyhdistykseen liittyi 34 uutta jäsentä.


Jäljempänä löytyy tiedot vuoden 2023 jäsenmaksuista ja maksuohjeet. Vuosijäsenmaksun voi maksaa heti vuoden alussa, ja viimeistään kesällä Wirmailan Uutisten ilmestyessä.

Jäsenyys on kunnossa ja Wirmailan Uutiset tulee perille kun:

Vuosijäsen
• Maksaa vuosijäsenmaksun vuosittain ja kirjoittaa maksaessaan maksun viestikenttään minkä vuoden jäsenmaksusta on kysymys sekä jäsenen nimen ja osoitteen ja sähköpostiosoitteen. Maksaja-kenttään kirjoitetut osoitetiedot eivät välity sukuyhdistykselle. Erityisen tärkeä viestikentän tieto on silloin, kun jäsenmaksun maksaa muu henkilö kun jäsen itse.
• Ilmoittaa osoitteen muutoksista ja mahdollisesta nimen muutoksesta jäsensihteerille osoitteeseen wirmaila.jasenasiatgmail.com

Ainaisjäsen
• Wirmailan Uutiset postitetaan vain niille ainaisjäsenille, jotka maksavat lehtimaksunsa vuosittain. Lehden saadakseen ainaisjäsen maksaa vuosittain Wirmailan Uutisten tilausmaksun 10 euroa ja kirjoittaa maksun viestikenttään ”lehden tilausmaksu 2023 ainaisjäsen”. Jos maksun maksaja on muu henkilö kuin jäsen, tulee viestikenttään kirjoittaa myös ainaisjäsenen nimi ja jäsenen sähköpostiosoite.
• Ilmoittaa osoitteen muutoksista ja mahdollisesta nimen muutoksesta jäsensihteerille.

Olisi myös tärkeätä, että joku omaisista huomaisi ilmoittaa poisnukkuneesta sukuyhdistyksen jäsenestä jäsensihteerille.


Maksut 2023

Sukuyhdistyksen vuosikokous on päättänyt jäsenmaksuista ja lehden tilausmaksusta seuraavasti:

• Vuosijäsenmaksu 25 euroa. Sisältää Wirmailan Uutisten tilausmaksun.
• Ainaisjäsenmaksu 500 euroa. Lisäksi Wirmailan Uutisten tilausmaksu 10 euroa/vuosi.
• Wirmailan Uutisten tilausmaksu 25 euroa/vuosi.

Maksut maksetaan sukuyhdistyksen tilille FI63 5318 0940 0016 84 Järvi-Hämeen Osuuspankissa. Maksun saajaksi merkitään Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys. Wirmailan Uutisista löytyy tilisiirtolomake jäsenmaksun ja lehtimaksun maksamiseen. Yhdistys ei lähetä erillistä laskua jäsen- ja lehtimaksuista.

Kaikista jäsenyyttä ja jäsentietoja koskevista muutoksista voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen wirmaila.jasenasiatgmail.com
tai kirjeellä osoitteeseen Leena Höysniemi, Tuulensuu 50, 08500 Lohja. Jäsentietolomake, jolla voi ilmoittaa halustaan liittyä jäseneksi tai jäsentietojen muutoksista löytyy Wirmailan verkkosivuilta.
 
  Päivitetty viimeksi: 15.01.2023 - Takaisin sivun ylös

©2023 Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys ry