Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys ry Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys ry
  Oletko sukua hakkapeliitta Heikki Pietarinpojalle?
Meitä on kymmeniä tuhansia. Juuremme ovat Virmailan saaressa
Päijänteellä. Suvun kantaisä syntyi 1500-luvun lopulla. 
  Jäsenasiat  
 

Vuoden 2019 lopussa Wirmailan Rusthollin sukuyhdistyksellä oli 718 jäsentä. Heistä 388 oli ainaisjäseniä ja 330 vuosijäseniä. Vuoden 2019 aikana sukuyhdistykseen liittyi 20 uutta jäsentä.

Jäsenyys on kunnossa ja Wirmailan Uutiset tulee perille kun:

Vuosijäsen
• Maksaa vuosijäsenmaksun vuosittain ja kirjoittaa maksaessaan maksun viestikenttään minkä vuoden jäsenmaksusta on kysymys sekä jäsenen nimen ja osoitteen ja sähköpostiosoitteen. Maksaja-kenttään kirjoitetut osoitetiedot eivät välity sukuyhdistykselle. Erityisen tärkeä viestikentän tieto on silloin, kun jäsenmaksun maksaa muu henkilö kun jäsen itse.
• Ilmoittaa osoitteen muutoksista ja mahdollisesta nimen muutoksesta jäsensihteerille osoitteeseen wirmaila.jasenasiatgmail.com

Ainaisjäsen
• Wirmailan Uutisen postitetaan vain niille ainaisjäsenille, jotka maksavat lehtimaksunsa vuosittain. Lehden saadakseen ainaisjäsen maksaa vuosittain Wirmailan Uutisten tilausmaksun 10 euroa ja kirjoittaa maksun viestikentään ”lehden tilausmaksu 2020 ainaisjäsen”. Jos maksun maksaja on muu henkilö kuin jäsen, tulee viestikenttään kirjoittaa myös ainaisjäsenen nimi ja jäsenen sähköpostiosoite.
• Ilmoittaa osoitteen muutoksista ja mahdollisesta nimen muutoksesta jäsensihteerille.

Olisi myös tärkeätä, että joku omaisista huomaisi ilmoittaa poisnukkuneesta sukuyhdistyksen jäsenestä jäsensihteerille.


Maksut 2020

Sukuyhdistyksen vuosikokous on päättänyt jäsenmaksuista ja lehden tilausmaksusta seuraavasti:

• Vuosijäsenmaksu 20 euroa. Sisältää Wirmailan Uutisten tilausmaksun.
• Ainaisjäsenmaksu 400 euroa. Lisäksi Wirmailan Uutisten tilausmaksu 10 euroa/vuosi.
• Wirmailan Uutisten tilausmaksu 20 euroa/vuosi.

Maksut maksetaan sukuyhdistyksen tilille FI63 5318 0940 0016 84 Etelä-Päijänteen Osuuspankissa. Maksun saajaksi merkitään Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys. Jäsenmaksun ja lehtimaksun maksamisesta muistuttaa Wirmailan Uutisten välissä oleva tilisiirtolomake. Yhdistys ei lähetä erillistä laskua jäsen- ja lehtimaksuista.

Kaikista jäsenyyttä ja jäsentietoja koskevista muutoksista voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen wirmaila.jasenasiatgmail.com
tai kirjeellä osoitteeseen Leena Höysniemi, Tuulensuu 50, 08500 Lohja. Jäsentietolomake, jolla voi ilmoittaa halustaan liittyä jäseneksi tai jäsentietojen muutoksista löytyy Wirmailan verkkosivuilta.
 
  Päivitetty viimeksi: 30.07.2020 - Takaisin sivun ylös

©2021 Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys ry