Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys ry Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys ry
  Oletko sukua hakkapeliitta Heikki Pietarinpojalle?
Meitä on kymmeniä tuhansia. Juuremme ovat Virmailan saaressa
Päijänteellä. Suvun kantaisä syntyi 1500-luvun lopulla. 
  Jäseneksi liittyminen  
 

Jäsenhankintakampanja

Liity nyt Wirmailan Rusthollin sukuyhdistyksen jäseneksi

Tässä syitä, miksi kannattaa liittyä jäseneksi:

- kuuluminen laajaan Wirmailan Rusthollin sukuun
- vuosijäsen, 25 euron vuosittainen jäsenmaksu sisältää Wirmailan Uutiset -lehden
- ainaisjäsen, lehtimaksu vuosittain 10 euroa
- mahdollisuus osallistua vuosittain järjestettävään sukujuhlaan edullisesti
- tilaisuus tavata Wirmailan sukuseuran jäseniä, sukulaisia siis
- mahdollisuus yhteisölliseen toimintaan
- mahdollisuus Wirmailan Uutisten nettilehden lukemiseen
- pääsy sukuseuran nettisivujen jäsenosioon
- perehtyminen sukututkimuksen kiehtovaan maailmaan

Voit liittyä täyttämällä oheisen jäsentietolomakkeen, joka ohjautuu jäsensihteerille. Voit lähettää samat tiedot myös kirjeessä osoitteella Leena Höysniemi, Tuulensuu 50, 08500 Lohja.

Kohtaan ”Muu yhteys tai kiinnostus sukuun” voit merkitä henkilön nimen, joka sai kiinnostuksesi jäsenyyteen heräämään.Jäsenyys sukuyhdistyksessä

Yhdistyksen jäseneksi hyväksytään jokainen, joka isän tai äidin puolelta polveutuu Virmailan yksinäistilan isännästä Heikki Pietarinpojasta sekä em. henkilön puoliso. Sukuyhdistyksen jäseneksi hyväksytään myös henkilö, joka on kiinnostunut Virmailan suvusta ja sukuyhdistyksen toiminnasta. Uudet jäsenet hyväksyy sukuneuvosto.

Jäseneksi liittymällä tuetaan sukuyhdistyksen toimintaa. Jäsenyys on myös kannanotto sen puolesta, että haluaa omalta osaltaan olla mukana edistämässä Virmailan suvun jäsenten yhteenkuuluvuutta ja vaalimassa suvun perinteitä ja muistoja.
Sukuyhdistyksellä on vuosijäseniä, ainaisjäseniä, nuorisojäseniä sekä kunniajäseniä.

Vuosijäsenen jäsenyys pysyy voimassa niin kauan kuin hän maksaa vuosittaisen jäsenmaksunsa.
Yhdistyksen ainaisjäseneksi katsotaan jäsen, joka yhdellä kertaa suorittaa vuosijäsenmaksun vähintään kaksikymmenkertaisena.
Nuorisojäseniksi hyväksytään yhdistyksen jäsenen alle 18-vuotiaat lapset. Heidät on vapautettu jäsenmaksusta.
Sukuyhdistyksen toiminnassa erittäin ansioituneen henkilön yhdistyksen vuosikokous voi kutsua sukuneuvoston esityksestä kunniajäseneksi. Kunniajäsen on vapautettu jäsenmaksusta.

Jäsenyyttä haetaan kirjallisesti jäsentietolomakkeella. Tällä lomakkeella ilmoitetaan myös osoitteen- tai sukunimenmuutoksesta.

Jäsentietolomake täytetään tarkasti kaikilta osin. Sujuvan tiedonvaihdon varmistamiseksi toivotaan sähköpostiosoitteen merkitsemistä, mikäli sellainen on. Lomakkeessa kysytyllä sukutunnusnumerolla tarkoitetaan Kalevi Vuorelan Virmailan Suku-kirjassa olevaa numerointia. Jos numero ei ole tiedossa, lomakkeeseen merkitään sen esivanhemman nimi ja syntymäaika jonka arvellaan kuuluvan Virmailan sukuun. Jos jäsenyyttä hakeva henkilö ei kuulu sukuun, hänen toivotaan kertovan, mistä syystä hän on kiinnostunut yhdistyksen toiminnasta.

Jäsentietolomake lähetetään jäsensihteerille joko verkon välityksellä, sähköpostilla tai postissa. Kun jäsensihteeri on saanut jäsentietolomakkeen, hän rekisteröi uuden jäsenen sekä lähettää hänelle jäsenkirjeen ja ohjeet jäsenmaksun maksamisesta joko sähköpostilla tai postissa.
 
  Päivitetty viimeksi: 27.12.2022 - Takaisin sivun ylös

©2024 Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys ry