Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys ry Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys ry
  Oletko sukua hakkapeliitta Heikki Pietarinpojalle?
Meitä on kymmeniä tuhansia. Juuremme ovat Virmailan saaressa
Päijänteellä. Suvun kantaisä syntyi 1500-luvun lopulla. 
  Jäsenmaksu  
 

Jäsenmaksu ja ainaisjäsenen lehtimaksu

• Vuonna 2024 vuosijäsenmaksu on 25 euroa. Jäsenmaksuun sisältyy Wirmailan Uutiset-lehti.
• Ainaisjäsenmaksu on 500 euroa kertamaksuna. Lehden saadakseen ainaisjäsenen tulee maksaa vuosittain 10 euron suuruinen Wirmailan Uutisten tilausmaksu.
• Nuorisojäsen on vapautettu jäsenmaksusta siihen saakka kunnes hän täyttää 18 vuotta.

Jäsenmaksu ja lehtimaksu maksetaan yhdistyksen tilille Järvi-Hämeen Osuuspankissa IBAN FI63 5318 0940 0016 84.
Tilisiirtolomakkeen viestikenttään merkitään: minkä vuoden jäsen- tai lehtimaksusta on kysymys sekä SUKUYHDISTYKSEN JÄSENEN nimi, osoite ja sähköpostiosoite. Tämän kohdan tiedot ovat ehdottoman TÄRKEITÄ aina maksettaessa, mutta erityisesti silloin, kun jäsenmaksun maksaja on eri henkilö kuin jäsen.
Jäsenen tulee huolehtia jäsen- tai lehtimaksun maksamisesta vuosittain itse. Sukuyhdistys ei lähetä maksuista vuosittaista laskua, mutta muistuttaa maksun maksamisesta verkkosivuillaan ja Wirmailan Uutisissa.


Jäsenyyden päättyminen

Vuosijäsenen jäsenyys säilyy voimassa, kun jäsenmaksu maksetaan vuosittain. Jos vuosijäsenen jäsenmaksu on jäänyt edellisenä vuonna maksamatta, lehteä ei seuraavana vuonna enää postiteta. Jos jäsenmaksu jää maksamatta kahtena vuotena peräkkäin, sukuneuvosto katsoo jäsenyyden päättyneeksi.
Ainaisjäsenen jäsenyys pysyy voimassa. Jos ainaisjäsen unohtaa maksaa Wirmailan Uutisten tilausmaksun, lehden postitus lakkaa.


Wirmailan Uutisten tilausmaksu

Wirmailan Uutisten tilausmaksu muille kuin sukuyhdistyksen jäsenille vuonna 2024 on 25 euroa vuosi. Lehti postitetaan ilmoitettuun osoitteeseen, mikäli edellisen vuoden lehtimaksu on maksettu. Lehtitilaus tehdään jäsensihteerille sähköpostilla osoitteeseen wirmaila.jasenasiatgmail.com
 
  Päivitetty viimeksi: 20.01.2024 - Takaisin sivun ylös

©2024 Wirmailan Rusthollin sukuyhdistys ry